Přehled podniků, kde jsem dostal alespoň jedno pivo.
úterý 26. dubna 2011
Praha-Jarov - G-POINT / U hroznýše / "hospoda na géčku"
Velmi příjemná studentská hospůdka přímo v jarovských kolejích Vysoké školy ekonomické (blok G). Atmosféra skvělá, nábytek příjemný a domácký. Šipky přítomny též, nechybí ani plazmovka. Točené pivo Svijanský máz a Únětické 12%.
Odjakživa rád chodím do hospod a obzvlášť do těch, kde jsem ještě nebyl. Zejména po začátku studií v Praze dostalo objevování hospod úplně nový rozměr a napadlo mě si "dobyté" podniky zaznamenávat. Je to celkem fajn a ač se to nemusí zdát, má to přínosy :-D
Nutností je psát si osobní popis k hospodám, jinak člověk u mnohých nemá šanci si zpětně vzpomenout. Jelikož se mi nechtělo mít záznamy pouze v mapě, ale také se mi nechtělo vytvářet na to vlastní aplikaci a zároveň jsem neviděl důvod, proč by mé dobývání nemohlo být veřejné, rozhodl jsem se zapisovat si své osobní popisky (bohužel často až příliš subjektivní a křivdivé) i zde ve formě blogu.
Abych nějak definoval, kdy mohu podnik označit za dobytý, jedná se tedy o takové místo, které je stálé, a já si tam objednal a vypil alespoň jedno pivo. To pivo musí být točené, avšak v zemích, kde se točená piva nenabízí, stačí, aby to byla hospoda nebo restaurace a měla k prodeji piva licenci.
Žádné komentáře:
Okomentovat