Odjakživa rád chodím do hospod a obzvlášť do těch, kde jsem ještě nebyl. Zejména po začátku studií v Praze dostalo objevování hospod úplně nový rozměr a napadlo mě si "dobyté" podniky zaznamenávat. Je to celkem fajn a ač se to nemusí zdát, má to přínosy :-D
Nutností je psát si osobní popis k hospodám, jinak člověk u mnohých nemá šanci si zpětně vzpomenout. Jelikož se mi nechtělo mít záznamy pouze v mapě, ale také se mi nechtělo vytvářet na to vlastní aplikaci a zároveň jsem neviděl důvod, proč by mé dobývání nemohlo být veřejné, rozhodl jsem se zapisovat si své osobní popisky (bohužel často až příliš subjektivní a křivdivé) i zde ve formě blogu.
Abych nějak definoval, kdy mohu podnik označit za dobytý, jedná se tedy o takové místo, které je stálé, a já si tam objednal a vypil alespoň jedno pivo. To pivo musí být točené, avšak v zemích, kde se točená piva nenabízí, stačí, aby to byla hospoda nebo restaurace a měla k prodeji piva licenci.
Žádné komentáře:
Okomentovat